Review: Cussons First Years Newborn Pure Body Moisturiser

Kuakui, punya kulit sensitif sangat menyebalkan. Bahkan produk bayi dengan pewangi yang kuat akan membuat kulitku merah dan gatal.

It’s very annoying to own such a super-sensitive skin. Even fragranced baby products would make it red and itchy.

Sejak dua tahun lalu, aku memakai Cussons First Years Newborn Pure Moisturiser. Pelembab kulit berbentuk gel bening tanpa parfum yang kuat, yang didesain untuk kulit bayi baru lahir. Tetap saja, komposisi produk ini terlalu kompleks dan tidak masuk kategori alami. Tapi, untuk kulitku yang gampang jerawatan, okelah. Memang, terlalu ringan dan tidak terlalu terasa melembabkan. Yang jelas, wajahku jadi lebih jarang jerawatan, 2 tahun belakangan ini.

I’ve been using Cussons First Years Newborn Pure Moisturiser for more than two years. This moisturiser gel for newborn skin is still coming up with complicated ingredients, and I cannot categorize it as natural product. At least, my delicate face got less acne, lately.

Published by

veronicalucia

Enjoying life...

8 thoughts on “Review: Cussons First Years Newborn Pure Body Moisturiser”

  1. ohhh dipake di muka yaa… kulit mukaku juga sekarang rada sensi… dulu klo pake makeup remover yg wipes ga perih, tp skg udah perih banget.. jadi pakenya tissue baby😀

    dheamua.blogspot.com

  2. halooww mb .. saya dulu juga pake produk first year hair and body wash step 1 tapi sekarang nyari di pasaran susah banget. ada info gak? makasih🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s